גוני בורשטיין

רק מי שלוקח סיכון והולך רחוק, מגלה עד כמה רחוק הוא יכול להגיע.

אלברט איינשטיין

מאז שהייתי צעירה, בישול ואפייה היו התשוקה שלי, המטבח היה מקום המפלט שלי.

כתוצאה מכך, בסוף שירותי הצבאי החלטתי ללכת בעקבות החלום, ועברתי אל עיר הקונדיטוריה הגדולה – פריז!

סיימתי את לימודיי ב'לה קורדון בלו' פריז בתכנית ה'גראנד דיפלומה', בישול וקונדיטוריה בכל הרמות. עבדתי במסעדת הקינוחים הראשונה בעולם Dessance תחת השף כריסטוף בושה. לאחר מכן עבדתי תחת קלייר דמון בקונדיטוריה Des Gateux et Du Pain ובסוף התקופה עבדתי גם במאפייה המפורסמת שלה.

שבתי לישראל לאחר כשנתיים בפריז, עבדתי כקונדיטורית במסעדת 'לומינה' של מאיר אדוני ולאחר כמעט שנה בארץ החלטתי שהגיע הזמן שאצא לדרכי כעצמאית, אלמד ואעשה אוכל כֵפּרי יצירתי וכפי שאני מאמינה. בנוסף אשתמש בכישוריי להמציא קינוחים ומנות ואייעץ למסעדות ובתי עסק.

החלטתי להעמיק את הידע וטסתי לאיטליה לקורס שוקולד מעמיק בבית ספר לבישול וקונדיטוריה 'ICIF' ולאחר מכן עבדתי באלפים האיטלקיים בקונדיטוריית Morandin תחת השף- מאסטרו פסטיצ'ריה- מאורו מורנדין.

עם חזרתי ארצה לימדתי קונדיטוריה בבית ספר נחשב בארץ לבישול וקונדיטוריה ובמקביל העברתי סדנאות. 

נשמח לארח אתכם!  'גוני – מסעדת שף ופטיסרי'.